ویزای تحصیلی آمریکا | J Visa

متقاضیان ویزایJ  می توانند در هریک از زیر مجموعه های زیر قرار بگیرند:

  • آموزش، خدمات، نگهداری و پرستاری
  • معرفی کننده فرهنگ کشور های دیگر در اردوها
  • افرادی که ملاقات ها و دیدارهای رسمی را برعهده دارند
  • کارآموزی دانشجویان و فارغ التحصیلان
  • پزشکان
  • پژوهشگران و محققین
  • دستیار پژوهشگر یا استاد دانشگاه
  • متخصصین
  • دانشجویان (کالج/ دانشگاه)
  • دانش آموزان (دبیرستان)
  • افرادی که برای کار تابستانی سفر می کنند
  • معلم
  • تعلیم گیرندگان

پروسه به این صورت است که متقاضی ویزای J می بایست ابتدا در یک “برنامه تبادل” پذیرفته شود. سپس مانند سایر ویزاهای دانشجویی ، ویزا به صورت الکترونیکی ثبت می شود (SEVIS) و متقاضی می بایست اقدامات لازم برای گرفتن وقت مصاحبه از سفارت امریکا در کشور خود را به انجام برساند.

همسر و فرزندان دارنده ویزای J ممکن است بتوانند او را همراهی کنند. باید در نظر داشت که براساس برنامه تبادل و عوامل دیگری که توسط وزارت امور خارجه امریکا تعریف شده است، برخی از دارندگان ویزای J ممکن است شامل قانون دو ساله شوند.

در این قانون فرد متقاضی موظف است پس از اتمام برنامه تبادل به کشور خود بازگشته و برای حداقل دو سال در کشور خود بماند. پس از این زمان وی می تواند اقدام به اخذ ویزا کرده و به امریکا بازگردد.

بعلاوه ، دارندگان ویزای J ممکن است در تبدیل ویزای خود به انواع ویزاهای دیگر با محدودیت هایی مواجه شوند، بنابراین بررسی دقیق کلیه عوامل برای برنامه ریزی طولانی مدت لازم و ضروری می باشد.