ویزای دانشجویی آمریکا | F Visa

امریکا به داشتن پیشرفته ترین سیستم های آموزشی و تحصیلی در دنیا شناخته می شود. به همین دلیل است که دسته بندی ویزاهای دانشجویی یکی از محبوب ترین گروه های ویزاها بوده و به دانشجویان و دانش آموزان در هر سنی امکان ادامه تحصیل در امریکا را می دهد.

به متقاضی ویزای F-1 و همراهان او (همسر و فرزندان مجرد و زیر 21 سال) ویزای F-2 تعلق می گیرد.

دانشجویان / دانش آموزان می توانند برای طیف گسترده ای از موسسات آموزشی به شرح زیر اقدام کنند:

  • دانشگاه یا کالج
  • دبیرستان
  • دبستان
  • سایر موسسات آموزشی / آموزش زبان
  • مراکز هنری
  • مراکز تعالیم دینی و مذهبی

شایان توجه است که تنها مراکز آموزشی معینی اجازه دارند دانشجویان/ دانش آموزان را برای دریافت این ویزا حمایت نمایند، بنابراین لازم است پیش از ارسال درخواست به مراکز آموزشی با وکیل مهاجرتی مشورت گردد. عموما ویزای F-1، یک پروسه دو مرحله ای است.

ابتدا دانشجو/ دانش آموزمی بایست تاییدیه دانشگاه/ مدرسه مورد نظرش را بگیرد. پس از آن  مدرسه یا دانشگاه I-20 ( پذیرش) را صادر می کند. سپس مدارک مورد نیاز، اعم از صورتحساب پرداخت شده SEVIS جهت گرفتن وقت مصاحبه به سفارت ارسال می شود.

دفترحقوقی ما می کوشد که شانس موکلین را برای دریافت نتیجه مطلوب به حداکثر برساند.