اخذ پاسپورت گرانادا از طریق سرمایه گذاری

تماس با دفتر تهرانتماس با دفتر دوبی

سرمایه گذاری در گرانادا

برنامه پاسپورت گرانادا از طریق سرمایه گذاری، به سرمایه گذاران واجد شرایط و اعضای خانواده آنها این امکان را می دهد تا برای شهروندی درخواست کنند و از تسهیلات مسافرت بدون نیاز به ویزا به 90 کشور از جمله انگلیس بهره مند شوند.

لیست مقایسه مبالغ سرمایه گذاری

سرمایه گذاری حداقل 350000 دلار آمریکا در یک پروژه املاک

  • سرمایه گذاری حداقل به مدت چهار سال نگه داشته می شود.
  • ایجاد فرصت سرمایه گذاری در کوه های cinnamon یک فرصت مناسب برای دریافت شهروندی گرانادا و آغاز ارتباط طولانی و ثمر بخش با جزیره نیز می باشد.
  • تعهد اقامت: عدم نیاز به حضور فیزیکی

سرمایه گذاری درصندوق اهدای دولت (NTF)

  • در این سرمایه گذاری فرد با پرداخت 200000 $ دلار آمریکا می تواند برای خود و 4 نفر همراه (همسر و دو نفر وابسته) اقامت دریافت کند. بابت هر فرد وابسته اضافه 25000 $ دلار دریافت می شود.
  • فرد متقاضی می تواند پول را به دو صورت اقساط و کامل به (NTF) پرداخت کند .
  • تعهد اقامت: عدم نیاز به حضور فیزیکی



مهاجرت به دومینیکا و گرانادا


چرا پاسپورت گرانادا ؟

  • گرانادا کشوری است که در کوتاه ترین زمان ممکن نسبت به اعطای پاسپورت و حق شهروندی اقدام می کند.
  • در گرانادا روند رسیدگی به پرونده ها سریع است.
  • زبان رسمی کشور گرانادا انگلیسی است.
  • 
شهروند گرانادا از معافیت مالیاتی برای بسیاری از امور برخوردار خواهد بود.
  • دارنده ی پاسپورت گرانادا امکان مسافرت به 124 کشور دنیا بدون نیاز به ویزا را دارد.
  • 
با داشتن پاسپورت گرانادا امکان اقامت و تحصیل در انگلستان و اروپا وجود دارد.
  • عدم اطلاع کشور اولیه از اعطای تابعیت دوم.
  • 
اعتبار 10 ساله پاسپورت گرانادا و سهولت در تمدید مجدد.

خذ تابعیت و پاسپورت گرانادا

گرانادا عضو سازمان ملل متحد، اتحادیه کشورهای همسود و سازمان دولتهای آمریکایی و نیز بسیاری سازمانهای بین المللی دیگر می باشد. طبق آخرین گزارشات منتشر شده (در July 2017)، دارندگان پاسپورت گرانادا می توانند بدون نیاز به ویزا به 124 کشور و ناحیه دنیا از جمله انگلستان و کشورهای حوزه شنگن، چین، هنگ کنگ، سنگاپور و کشورهای آمریکای جنوبی سفر کنند.

گرانادا همچنین یک معاهده سرمایه گذاری E2 با ایالات متحده آمریکا دارد که امکان درخواست ویزای E2 را برای شهروندان واجد شرایط فراهم می آورد. موافقت نامه برای معافیت ویزای متقابل بین گرانادا و کشور های حوزه شنگن در (2015 May 28) به امضا رسید. اعتبار پاسپورت گرانادا در رتبه 37 ام جهان قرار دارد.

مزایای شهروندی و اخذ پاسپورت گرانادا

• صدور گواهی شهروندی و پاسپورت دوم در حدود 4 الی 6 ماه
• امکان سفر بدون نیاز به ویزا به ۱24 کشور دنیا از جمله انگلستان ، کشورهای حوزه شنگن، چین، هنگ کنگ، سنگاپور و…
• پاسپورت گرانادا در رتبه 37 ام جهان قرار دارد.
• امکان اخذ ویزای سرمایه گذاری E2 یا ویزای چند بار ورود ۱۰ ساله برای ایالات متحده آمریکا و کانادا
• بدون هیچ الزام زبان یا آموزشی
• شهروندی مادام العمر گرانادا
• امکان داشتن دو تابعیت به صورت همزمان با داشتن پاسپورت گرانادا
• اخذ شهروندی و پاسپورت گرانادا برای اعضای خانواده از جمله همسر و فرزندان تا ۲۵ سال
• جزیره ای زیبا برای گذراندن دوران زندگی و تعطیلات
• عدم اعمال مالیات بر دارایی، ارث یا سایر سودهای حاصل از فروش سهام یا ملک
• امکان مالکیت مطلق املاک و مستغلات در یک پروژه مورد تایید
• عدم نیاز به سفر به گرانادا در طول فرایند درخواست
• عدم نیاز به مصاحبه، تجربه مدیریتی یا تحصیلات
• اختصاص نیافتن مالیات بر درامد جهانی

تماس با دفاتر ما

امریکا
0905 500 212 1+

دبی:
Office: +971 4 518 2505
Cell: +971 505 410 417

تهران
0905 4410 021